ROTTERDAM - Feyenoord heeft in de strijd om de derde plaats op het nippertje gewonnen van FC Utrecht. Diep in blessuretijd zorgde Luis Sinisterra voor de bevrijdende treffer: 2-1.

Feyenoord had voor rust het initiatief, maar werd nauwelijks echtgevaarlijk. FC Utrecht profiteerde niet van de ruimte achter de vijandelijke defensie.

Mike van der Hoorn brak het duel na rust onbedoeld open, door de bal in eigen doel te koppen. Een tweede doelpunt hing in de lucht. Sinisterra (2x) en Kökçü kregen kansen, maar keeper De Keijzer bleek de uitblinker aan Uutrechtse kant. Aan de andere kant viel de treffer uit een counter wel, via Sander van der Streek. Met tien man, er kon niet meer gewisseld worden na een blessure van St.Jago, was FC Utrecht uiteindelijk niet opgewassen tegen de individuele klasse van Luis Sinisterra die voor dolle vreugde in De Kuip wist te zorgen.