DORDRECHT - FC Dordrecht heeft vrijdagavond het nodige karakter getoond door tegen Jong FC Utrecht een 0-3 achterstand ongedaan te maken: 3-3.

Op bezoek bij FC Dordrecht waren bij Jong FC Utrecht alle ogen gericht op Adrian Blake. De achttienjarige Engelsman schoot van afstand de bal strak in de kruising, zag daarna Mees Rijks de marge voor de ploeg van trainer Ivar van Dinteren verdubbelen en maakte zelf vlak na rust de derde voor de Utrechters.

Daarmee leek het duel in Dordrecht beslist, maar dankzij twee goals van Shiloh 't Zand werd het toch weer behoorlijk spannend in het Matchoholic Stadion. Uiteindelijk bezorgde Malhory Noc de thuisploeg diep in blessuretijd alsnog een punt en de bezoekers uit Utrecht een enorme kater.