HENDRIK IDO AMBACHT - De spelers van toneelvereniging ATOS repeteren enthousiast om het publiek eind november op een leuke avond te trakteren. De opvoering is een moderne komedie, waarin veel te lachen valt. Er gebeurt van alles op het podium, dus saai wordt het allerminst.


Het verhaal sluit aan bij wat er op de televisie is te zien: mensen die hun droom achterna jagen en een B&B beginnen. Zo ook in het blijspel van ATOS, maar daarin spat de droom snel uiteen. Niet in de laatste plaats komt dat door de gasten, die als merkwaardige typetjes de eigenaresse tot waanzin drijven. De eigenaar en zijn vrouw blijken toch niet geschikt te zijn voor het runnen van een B&B: de één maakt steeds boekingsfouten en de ander heeft een hysterische inslag als het tegenzit.

De spelers komen uit alle Drechtsteden, dus ook uit Dordrecht. Ze zijn nu bezig met de eindfase van het repeteren. De teksten zijn geleerd en de puntjes worden op de i gezet. De voorstellingen zijn in theater Cascade (Hendrik Ido Ambacht). De aankoop van een kaartje (€ 15) gaat via www.stichting-cascade.nl (Alle Activiteiten/Voorstellingen).

Voorstelling: To B or not to B.
Voorstellingen 24 en 25 november a.s. om 20.00u in Cascade, Hoge Kade 50, H.I. Ambacht (zaal open 19.45).
Auteur: Mirjam Bosveld.
Regie: Theus van Vliet.