Onbewolkt15.3 ℃

Trevvel B.V. in Rotterdam

Trevvel B.V.


Trevvel is een personenvervoerder, opgericht en gevestigd in Rotterdam. Het is gespecialiseerd in Wmo-vervoer, leerlingenvervoer, werkvervoer en vervoer van en naar dagbesteding. De oprichting van Trevvel – in 2017 – was het resultaat van een innovatief aanbestedingsproces, waarbij de gemeente Rotterdam in samenwerking met marktpartijen invulling gaf aan de uitvoering van het doelgroepenvervoer. Deze procedure, in de vorm van een concurrentiegerichte dialoog, zorgde ervoor dat de belangen van de passagiers en hun naasten centraal stonden.

Het was de eerste keer dat een aanbestedingsprocedure in de vervoersmarkt op deze schaal de vorm van een concurrentiegerichte dialoog kreeg. Het betrof immers een combinatie van verschillende vervoersstromen, die ten behoeve van de efficiëntie meer dan anders en in verschillende samenstellingen met elkaar in aanraking komen.

Het resultaat van dit proces, dat bijna anderhalf jaar duurde, waren de drie onderdelen waaruit Trevvel tot op de dag van vandaag bestaat: Trevvel Samen, Trevvel Route en Trevvel Sociaal. Trevvel Samen is recreatief van aard en brengt mensen die zich niet zelfstandig met het openbaar vervoer kunnen verplaatsen naar hun bestemming. Dat betreft veelal ouderen en mensen met een beperking. Zij leggen een route – volledig of gedeeltelijk – gezamenlijk af. Daardoor hebben zij onderweg gezelschap en tegelijkertijd kan Trevvel deze ritten tegen een laag tarief aanbieden.

Daarentegen is Trevvel Route er voor de veelal dagelijkse verplaatsingen van en naar werk, school, huis, dagbesteding of gelijksoortige bestemmingen. Aan deze vervoersvorm is dan ook een zekere regelmatigheid verbonden. Trevvel Route is bestemd voor mensen met vervoersbeschikking, zodat zij ongehinderd aan de maatschappij kunnen blijven deelnemen.

Ten slotte vervult Trevvel Sociaal een sociale makelaarsfunctie. Het richt zich op kwetsbare groepen of individuen en heeft een belangrijke signalerende rol, bijvoorbeeld in eenzaamheidsproblematiek onder senioren. De chauffeurs en telefonisten van de Rotterdamse personenvervoerder komen namelijk op dagelijkse basis nauw in contact met deze bevolkingsgroep. Wanneer zij signalen oppikken dat er mogelijk een onbeantwoorde hulpvraag is, schakelen zij het team van Trevvel Sociaal in, dat de hulpbehoevenden vervolgens in contact brengt met hulpverleners of welzijnswerkers in de buurt.

Om de problemen voor te zijn, gaat Trevvel Sociaal bovendien preventief te werk. Zo organiseert het activiteiten voor ouderen, zodat zij actief blijven en met buurt- en leeftijdsgenoten in contact komen. In het bijzonder is het initiatiefnemer van de Uit & Thuis-kalender. Daarop staan activiteiten, waaraan klanten van Trevvel gratis of tegen een voordelig tarief kunnen deelnemen. Zij hoeven enkel nog in te stappen en een mooie dag te hebben. Trevvel regelt zowel het vervoer als de organisatie van deze uitjes.Foto's van Trevvel B.V.

Trevvel B.V. image 1
Trevvel B.V. image 2
Trevvel B.V. image 3
Trevvel B.V. image 4
Trevvel B.V. image 5
Trevvel B.V. image 6

Zoek een bedrijf in Dordrecht:

Adres
Postbus 4202
3006 AE  Rotterdam
Telefoon
088 - 130 30 30
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Trevvel B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map