Goed nieuws voor ondernemers in Spijkenisse. De aanleg van het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk is van start gegaan op het bedrijventerrein Halfweg in Spijkenisse. Dinsdag 23 januari jl. plaatsten Saba Eshaq (DELTA Netwerk) en Richard de Munnik (BAAS B.V) officieel de eerste schop in de grond.


“Vandaag geven we het officiële startsein voor de aanleg van zakelijk glasvezel in dit gebied.”

Saba Eshaq , DELTA Netwerk: “Vandaag zetten we de symbolische schop in de grond; het officiële startsein voor de aanlegwerkzaamheden in dit gebied. DELTA Netwerk heeft de ambitie om twee miljoen aansluitingen te realiseren in 2025. We zijn blij om dit mooie project in Spijkenisse te mogen toevoegen aan ons portfolio. En daarmee weer een stap dichter bij de twee miljoen aansluitingen te komen.

Als DELTA Netwerk werken we natuurlijk niet alleen. Zonder onze lokale partners hadden we hier niet kunnen staan, dus die willen we graag extra bedanken voor hun toegewijde inzet. We hebben daarnaast alle vertrouwen in onze aannemer BAAS B.V., die het project in uitvoering brengt en zijn blij met de goede samenwerking. En natuurlijk bedanken we de gemeente graag voor hun vertrouwen in ons en de soepele medewerking om hier glasvezel te mogen aanleggen.”

“Ook ondernemers in Spijkenisse zijn straks klaar voor de toekomst.”

Richard de Munnik, BAAS B.V: ”Wij zijn erg blij met deze opdracht om dit bedrijventerrein te voorzien van glasvezel van DELTA Netwerk. Dit is een druk gebied, dat betekent dat de afstemming met ondernemers en bewoners voor ons hier zeer belangrijk is. Nu we van start zijn gegaan met het graafwerk, is onze verwachting dat men op dit bedrijventerrein in het derde kwartaal van 2024 gebruik kan maken van glasvezel. Laten we hopen dat het weer ons mee zal helpen!

Ook wij danken de gemeente hartelijk voor de samenwerking. Wij kijken ernaar uit om hier samen een mooi project neer te zetten.”

Sluit een abonnement af bij lokale telecomaanbieders

Ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen die nog geen abonnement hebben afgesloten, maar wel graag gebruik willen maken van glasvezel kunnen alsnog een abonnement afsluiten bij lokale telecomaanbieders of bij DELTA Zakelijk. Zij kunnen zich aanmelden voor een gratis aansluiting zolang we hier bezig zijn met de aanleg.

Meer informatie is te vinden via de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zakelijk.