DORDRECHT - FC Dordrecht had vrijdagavond weinig in te brengen tegen Jong FC Utrecht. Een vroege tegengoal en een vroege rode kaart zorgden ervoor dat de ploeg van Claudio Braga voortdurend achter de feiten aan liep (2-5).

Na vier minuten schoot Hicham Acchefay de gasten al op voorsprong en nog geen tien minuten verder stond de thuisploeg met tien man na een stevige overtreding van Noah Lewis op Arweiler. De Utrechtse beloften hadden vervolgens geen moeite om de wedstrijd te beslissen. Nog voor rust maakte Acchefay zijn tweede en het duel was definitief beslist toen Arweiler kort na de pauze voor de 0-3 zorgde. De thuisploeg deed via Renny Smith nog tweemaal wat terug, maar de derde goal van Acchefay en een eigen doelpunt van Stoskovic bepaalden de eindstand op 2-5.