ZWOLLE - Feyenoord heeft zondagmiddag met 0-2 bij PEC Zwolle gewonnen dankzij de elfde en twaalfde goal van topscorer Giménez dit seizoen.

Feyenoords overwicht leverde voor rust al de nodige kansen op, maar slechts eentje werd verzilverd. Giménez zette na zwak Zwols uitverdedigen goed door en had ook het geluk dat doelman Schendelaar miszat. PEC Zwolle was soms dreigend, maar bracht de Rotterdamse defensie nooit aan het wankelen.

De Mexicaanse spits verdubbelde in de tweede helft de marge met een ferme uithaal en rook zelfs aan een hattrick, maar Schendelaar stopte zijn kopbal. De thuisploeg kon zich niet meer oprichten en Feyenoord vergat de score verder op te voeren via Wieffer, Jahanbakhsh, die de lat raakte, Geertruida en Hancko.