DORDRECHT - In de Keuken Kampioen Divisie hebben FC Dordrecht en MVV vrijdagavond in een levendig duel de punten gedeeld. Het werd 2-2 aan de Krommedijk.

Maastrichtenaar Bryan Smeets luidde zijn comeback bij MVV fraai in, want na tien minuten schoot hij zijn ploeg op voorsprong, een stand die tot de rust bleef staan.

Halverwege de tweede helft kreeg FC Dordrecht een strafschop van scheidsrechter Joey Kooij, Dordrecht-aanvoerder Mathis Suray toonde zich koelbloedig vanaf elf meter. Enkele minuten later bracht Suray de thuisploeg zelfs op voorsprong door een knappe voorzet in te koppen. Koen Kostons wist, na zwak uitverdedigen van de thuisploeg, in de slotfase een punt te redden voor de ploeg van Maurice Verberne.