DORDRECHT - FC Dordrecht heeft een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks van vier wedstrijden van Telstar. Door een 2-0 zege blijft de ploeg van Michele Santoni bovenin meedraaien in de Keuken Kampioen Divisie.

Voor Ronald Koeman jr. werd het een avond om snel te vergeten. De sluitpost van Telstar begon nog best aardig in duel met FC Dordrecht, dat hij een aantal keer van scoren afhield. Maar na een kwartier kwam de keeper uit op een steekpass richting Dylan Mbayo, maar was alleen niet op tijd bij de bal, waardoor de Belg de thuisploeg simpel op voorsprong kon zetten. Bovendien liep de goalie een blessure op in de slotfase van de eerste helft, waardoor hij halverwege vervangen moest worden door Joey Houweling.

Telstar had na rust een overwicht en had via Danzell Gravenberch moeten scoren, maar zijn kopbal werd gepakt. Niet veel later counterde FC Dordrecht zich via Robert Schein naar de overwinning: 2-0.