HENDRIK IDO AMBACHT - Spakenburg bewees zichzelf zaterdag een slechte dienst door in de uitwedstrijd bij ASWH al halverwege de eerste helft met een man minder te komen staan.

Roy Terschegget maakte een tackle met een te hoog been en kon met direct rood vertrekken. Thuisploeg ASWH profiteerde direct want vijf minuten later stond men op een 2-0 voorsprong door treffers van Luuk Admiraal en Lester Pires. Spakenburg kwamen nog voor de rust dichterbij via Youri Koelewijn die slordig uitverdedigen door ASWH afstrafte.

De Blauwen gingen met tien man na rust op zoek naar de gelijkmaker. ASWH profiteerde meerdere keren niet van de ruimtes die hierbij ontstonden tot in de blessuretijd want toen was het uitgerekend voormalig Spakenburg-aanvaller Diego Snepvangers die de eindstand op 3-1 bepaalde.