DORDRECHT -Roda JC heeft zich iets steviger in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie genesteld na een klinkende zege op hekkensluiter FC Dordrecht. Aan de Krommedijk wist de ploeg van Jurgen Streppel met liefst 0-5 te zegevieren.

Feitelijk was het duel al bij de rust gespeeld want hoewel FC Dordrecht-trainer Jan Zoutman zich vooraf nog strijdbaar toonde viel er deze zaterdagmiddag geen eer te behalen voor de thuisploeg. Na een kwartier had Fabian Serrarens de score al geopend en nog voor de rust werd de score verder opgevoerd door achtereenvolgens Erik Falkenburg en Thijmen Goppel.

Ook na de pauze kwam FC Dordrecht er niet aan te pas. Robert Klaasen benutte een strafschop voor de Limburgers en halverwege de tweede helft bepaalde Patrick Pflücke de eindstand op 0-5.