MAASTRICHT - MVV heeft de vijfde zege van het seizoen binnen. In De Geusselt boekte de ploeg van trainer/coach Klaas Wels een zwaarbevochten overwinning op hekkensluiter FC Dordrecht: 2-1.

MVV leek na een kleine twintig minuten al op rozen te zitten toen Mitchy Ntelo, met een intikker, en Mart Remans, binnen kort tijdsbestek scoorden. Het publiek leek zich op te maken voor een mooi avondje, doch FC Dordrecht herstelde zich, drukte MVV terug en vond in de 40e minuut de aansluiting via Seydine N'Diaye.

In de tweede helft bleef MVV ook met moeite overeind. De Wels-equipe had weliswaar het meeste balbezit, maar de beste mogelijkheden waren voor de gasten die het doel echter niet meer wisten te vinden, In de slotfase zag Dordrecht-speler Suray nog rood na agressief gedrag jegens Remans.