DORDRECHT - In de Keuken Kampioen Divisie hebben FC Dordrecht en Jong Ajax vrijdagavond de punten gedeeld. De Amsterdamse beloften van trainer John Heitinga kwamen terug van een 3-1 achterstand en pakten toch nog een punt.

Het was Silvano Vos die namens de gasten na een half uur zijn eerste doelpunt in het profvoetbal maakte. Binnen zes minuten had de thuisploeg die score echter omgedraaid door treffers van Mathis Suray en Alessio Miceli.

Na een uur spelen bracht Jacky Donkor namens FC Dordrecht de marge zelfs op twee, maar Christian Rasmussen vond al snel de aanslutingstreffer. Met tien man, Steven van der Sloot zag vlak voor tijd rood, wist Jong Ajax toch een punt te redden via Kristian Hlynsson die in blessuretijd een strafschop wist te benutten: 3-3.