DORDRECHT - In de Keuken Kampioen Divisie heeft de wedstrijd tussen FC Dordrect en Jong Ajax een doelpuntenfestijn opgeleverd waarin de Amsterdammers met 2-5 wisten te zegevieren.

Het was echter de thuisploeg dat het beste startte toen Jari Schuurman met een mooie stiftbal keeper Scherpen wist te verschalken. De Ajax-beloften stelde echter rap orde op zaken door doelpunten van Jensen en Ekkelenkamp en Noa Lang zorgde vlak voor rust zelfs voor de 1-3. Door een treffer van Renny Smith vond het nog puntloze FC Dordrecht toch nog de aansluiting. Jong Ajax besliste de wedstrijd vervolgens in de laatste twintig minuten door Kühn en een hoogstandje van Lang die de bal vanuit een onmogelijke hoek in het doel schoot.

FC Dordrecht - Jong Ajax 2-5 (2-3)
19. Schuurman 1-0
26. Jensen 1-1
33. Ekkelenkamp 1-2