ALMELO - Koploper Heracles Almelo heeft vrijdagavond FC Dordrecht met ongenadig harde cijfers van het veld geblazen. De gasten mochten blij zijn dat de thuisclub niet in de dubbele cijfers kwam. Door onder meer een hattrick van zowel Armenteros als Hansson endigde het op 8-1.

Samuel Armenteros werkte in de achtste minuut de openingstreffer binnen. FC Dordrecht sputterde nog wel even tegen via Aliou Balde, maar nog voor rust liep de thuisclub uit naar een riante voorsprong door doelpunten van Emil Hansson, Thomas Bruns en opnieuw Armenteros.

FC Dordrecht mocht in de tweede helft vooral blij zijn dat Heracles niet de dubbele cijfers aantikte. Armenteros maakte zijn derde , Nikolai Laursen deed een duit in het zakje en Hansson wist met nog twee treffers ook zijn totaal op drie te brengen.