HELMOND - Bij de hervatting van de Keuken Kampioen Divisie heeft hekkensluiter FC Dordrecht de derde overwinning van het seizoen behaald. Op bezoek bij Helmond Sport wisten de "Schapenkoppen" met 1-2 te zegevieren.

Alle doelpunten vielen na rust na een eerste helft die men zo snel mogelijk kan vergeten. Er gebeurde bitter weinig, al schoot Boyd Reith namens de thuisploeg kort voor rust op de lat.

Na een uur spelen ontbrandde het duel pas echt. Feyenoord-huurling Christian Conteh stond koud in het veld toen hij de gasten met een hard schot op voorsprong bracht. Lang duurde die voorsprong niet want twee minuten later zorgde Ilias Breugelmans voor de gelijkmaker. Zes minuten voor tijd viel de beslissing. Keeper Mike Havekotte kreeg een schot van Mike Havekotte niet onder controle, waarna Stijn Meijer de winnende voor Dorderecht binnen werkte.