DORDRECHT - De strijd tussen de onderste twee ploegen in de Keuken Kampioen Divisie, FC Dordrecht en FC Den Bosch, heeft een zege opgeleverd voor de Brabanders. De ploeg van Jack de Gier haalde zelfs fors uit aan de Krommedijk (2-6).

In feite hadden de Bosschenaren het duel al in de eerste helft beslist. Ringo Meerveld opende na tien minuten de score en vond na ruim een half uur nogmaals het net. Tussendoor trof ook Romano Postema doel en zo gingen de gasten met een 0-3 voorsprong rusten.

Topscorer Jizz Hornkamp leek met de 0-4 voor de beslissing te zorgen, maar omdat Richie Musaba in kort tijdsbestek tweemaal scoorde werd het nog even spannend. Een derde goal van Meerveld en een benutte strafschop van Hornkamp maakten echter aan alle onzekerheid een eind.