ROTTERDAM - Feyenoord heeft na de nederlaag tegen AZ opnieuw punten gemorst. De ploeg van trainer/coach Arne Slot bleef in De Kuip tegen FC Groningen op een gelijkspel steken (1-1).

Feyenoord had een licht overwicht, kreeg via Luis Sinisterra, die over mikte al snel een kans, maar ook FC Groningen deed zich gelden. Nadat Strand Larsen eerst nog op keeper Bijlow gestrand was, bediende hij even later Michael de Leeuw: 0-1. Feyenoord leek even aangeslagen en werd pas vlak voor rust via pogingen van Guus Til en Sinisterra weer gevaarlijk.

De thuisploeg speelde na rust met veel meer gif. De gasten uit Groningen kwamen amper nog onder de druk uit en nadat Sinisterra nog had gemist, knikte invaller Dessers bekeken raak. De spits had de Rotterdammers nog bijna de overwinning bezorgd, maar de paal stond een tweede rake kopbal in de weg.