VOLENDAM - Het scorend vermogen van FC Volendam kent geen grenzen op het moment. Na een totaal van elf doelpunten in de laatste twee wedstrijden tegen Jong PSV en Jong AZ werd ook FC Dordrecht met duidelijke cijfers aan de zegekar gebonden (7-1).

De toon werd al snel gezet in het Kras Stadion. Na vier minuten haalde Franco Antonucci al verwoestend en doeltreffend uit en nog eens vier minuten later stond Derry John Murkin op de juiste plaats na een voorzet van Boy Deul. Na wat kansen over en weer waarbij ook keeper Nordin Bakker zich laat gelden wordt de score na een ruim half uur verder uitgebouwd. Uit een voorzet van Ibrahim El Kadiri kopt Samuele Mulattieri eerst de 3-0 binnen, en op slag van rust ook de 4-0 uit een voorzet van Murkin.

FC Dordrecht doet kort na rust via Giovanni dos Santos wat terug, maar in de slotfase van het duel maakte de Jonk-equipe er een onvervalste zevenklapper van. Murkin maakte zijn tweede van de avond na een voorzet van landgenoot Maloney en diezelfde Murkin stelt even later Martijn Kaars in staat om te scoren. Het slotakkoord is voor debutant Dean James die met een fraaie volley de eindstand op 7-1 bepaalt.

FC Volendam - FC Dordrecht 7-1 (4-0)
4. Antonucci 1-0