OSS - Voor het eerst sinds het ontslag van Claudio Braga heeft FC Dordrecht weer eens een driepunter gepakt. Met Harry van den Ham op de bank won de ploeg voor de vierde keer dit seizoen. TOP Oss werd met 1-3 verslagen, een stand die al bij rust was bereikt.

Danzell Gravenberch kon zijn oude ploeg al heel snel pijn doen. Na zeven minuten zette hij Dordrecht op een 0-1 voorsprong door een schot in de verre hoek. Dennis van der Heijden maakte daarna gelijk namens de thuisploeg. Kevin Vermeulen kon twee minuten later de gasten wel weer op fraaie wijze op voorsprong schieten. Vijf minuten voor rust wist Gravenberch zijn tweede treffer te maken. In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren en schreef Dordrecht drie punten bij.