DORDRECHT - Bij de start van de Keuken Kampioen Divisie hebben FC Dordrecht en Jong PSV vrijdagavond de punten gedeeld. Aan de Krommedijk eindigde de seizoenouverture in 1-1.

Terwijl Michele Santoni bij de thuisploeg debuteerde als hoofdcoach gebeurde dat bij de PSV-beloften door Ruud van Nistelrooy. Die ploeg nam in de achttiende minuut een voorsprong toen Fodé Fofana keeper Bossin wist te omspelen. Diezelfde Bossin hield de thuisploeg vervolgens op de been waar de gasten de beste kansen kregen.

Na de rust nam FC Dordrecht et initiatief over, mede door het inbrengen van Emir Biberoglu. Uit zijn voorzet wist Tim Hölscher uiteindelijk koppend voor de gelijkmaker te zorgen. In de slotfase kregen beide ploegen kansen op de overwinning, doch moesten zich tevreden stellen met een punt.