DORDRECHT - FC Dordrecht is voor de derde keer op rij ongeslagen gebleven tegen een beloftenploeg. Na een gelijkspel tegen Jong PSV en een overwinning op Jong Ajax volgde vrijdagavond een puntendeling tegen Jong FC Utrecht.

Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg via Stijn Meijer op voorsprong, maar Nick Venema wist binnen vier minuten de stand weer in evenwicht te brengen. Toch kwam FC Dordrecht voor rust nog op voorsprong door een kopbal van Seydine N'Diaye.

Venema maakte kort na rust zijn tweede treffer en die 2-2 bleek uiteindelijk de eindstand omdat beide ploegen nadien slordig met de mogelijkheden waren. De gasten eindigden het duel met tien man aangezien Joshua Mukeh in de blessuretijd zijn tweede gele kaart zag.