DORDRECHT - Op de eerste speeldag van 2020 hebben FC Dordrecht en Excelsior elkaar niets toegegeven. Aan de Krommedijk speelde men met 1-1 gelijk, een uitslag waar beide teams niet veel mee opschoten.

De thuisploeg begon sterker en had eigenlijk de score moeten openen via Jari Schuurman die geklungel van keeper Damen niet wist af te straffen. Halverwege de eerste helft werd Excelsior wat sterker en na een aantal mogelijkheden was het Joël Swarts die kort voor de rust de score wist te openen.

De tweede helft was net op gang toen FC Dordrecht op gelijke hoogte kwam. Jordy Wehrmann mikte op de paal, maar Renny Smith was alert bij de rebound. In de slotfase kreeg Wehrmann nog twee kansen, doch het bleef bij 1-1.