DORDRECHT - FC Dordrecht heeft vrijdagavond de tweede zege van het seizoen weten te behalen. In eigen huis wist de ploeg van trainer Michele Santoni verdiend met 2-1 te zegevieren over FC Den Bosch.

De "Schapenkoppen" kenden een bliksemstart. In de tweede minuut trapte Feyenoord-huurling Aliou Baldé op aangeven van Mathis Suray de 1-0 binnen. Samuele Longo liet vlak voor de rust na om vanaf elf meter de score te verdubbelen. Nadat Baldé door Faris Hammouti werd gevloerd, kreeg FC Dordrecht een penalty. FC Den Bosch-doelman Wouter van der Steen pakte de strafschop.

De 2-0 na rust betekende de nekslag voor de bezoekers. Baldé zette de aanval op de bal bij Suray. Met zijn tweede assist liet hij invaller Mauro Savastano scoren. FC Den Bosch deed in de blessuretijd met een treffer van Teun van Grunsven nog wat terug, maar FC Dordrecht hield het uiteindelijk vol.