DORDRECHT - ADO Den Haag heeft eindelijk zijn eerste zege onder trainer Dick Advocaat te pakken. In de kelder van de Keuken Kampioen Divisie wisten de groen-gelen met het kleinst mogelijke verschil van FC Dordrecht te winnen: 0-1.

Na zijn eerste zege als trainer van ADO mocht Advocaat zeker niet klagen over de arbitrage, want meerdere beslissingen vielen uit in het voordeel van de bezoekers. Zo leidde een overtreding van Asante op Camara niet tot een strafschop en kreeg Jari Schuurman een rode kaart na een charge op Xander Severina. Kort voor rust kreeg ADO Den Haag wel een penalty na een overtreding van Alessio Miceli op Malik Sellouki. Deze werd benut door Mario Bilate.

In de tweede helft werd een doelpunt van Samuele Longo afgekeurd omdat invaller Baldé de bal niet binnen zou hebben gehouden. ADO Den Haag hield vervolgens de nipte voorsprong vast tot het eind.