DORDRECHT - Yuverta vmbo en mbo Dordrecht, zijn verheugd om de officiële opening van haar nieuwe gebouwen aan te kondigen. Deze mijlpaal zal worden gevierd met een open huis dat de gemeenschap en geïnteresseerden verwelkomt om de prachtige groene leeromgeving te verkennen die is gecreëerd om de toekomst van onze leerlingen te bevorderen.


Datum: donderdag 26 oktober 2023

Tijd: 16:00 tot 18:00 uur

Adres: Chico Mendesring 825 – 3315 WX Dordrecht

Yuverta vmbo en mbo Dordrecht, gelegen aan de rand van de wijk Oudelandshoek/Stadspolders heeft altijd een sterke visie gehad op het creëren van een onderwijsomgeving waar leerlingen en studenten zich thuis voelen en waar iedereen wordt gewaardeerd. Bij Yuverta vmbo en Yuverta mbo werken leerlingen en studenten aan hun toekomst. Zij gaan aan de slag met klimaat, energie, water, voeding of welzijn van mens en dier. Het is een plek geworden waar zij met plezier werken aan hun toekomst.

Dit open huis is niet alleen een kans voor onze gewaardeerde buurtbewoners, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van innovatieve benaderingen van duurzaamheid en groen onderwijs. Op ons terrein zijn verschillende innovaties te zien die gerelateerd zijn aan duurzaamheid, waterbeheer en groenvoorziening. We willen graag onze passie voor deze onderwerpen delen en de bredere gemeenschap inspireren om zich in te zetten voor een groenere en leefbare toekomst.

Het open huis biedt de gelegenheid om:

- Onze gloednieuwe faciliteiten te verkennen en te ontdekken hoe we een groene leeromgeving hebben gecreëerd, waar iedereen zich welkom voelt.

- Te leren over onze innovatieve benaderingen van duurzaamheid, waterbeheer en groenvoorziening.

- In gesprek te gaan met onze getalenteerde leerlingen en gepassioneerde docenten om inzicht te krijgen in ons unieke onderwijsprogramma.

Wij verwelkomen iedereen om deel te nemen aan deze feestelijke gebeurtenis en onze inzet voor groen onderwijs en duurzaamheid te delen.