DORDRECHT - Femme-Vitaal kon uiteraard niet stil gaan zitten afwachten totdat de Lock-down zou zijn opgeheven.

Daarom draaide zij ook in die periode op volle kracht met creatieve oplossingen bedenken om het hoofd boven water te houden.

Toen er meer ruimte kwam om de leden weer sportactiviteiten aan te bieden waren we eerst aangewezen op buiten activiteiten.

De oudere apparatuur verhuisde van binnen naar de voorzijde van ons pand en daar konden ze, met een reserveringsagenda vanuit de website door de klanten in te vullen, weer dagelijks in tijdsblokken van 30 minuten aan de slag. Ook boden ze de mogelijkheid aan om in groepen te sporten. Deze trainingen werden door Karin (de dochter van de eigenaresse) geleid.

Dit alles verliep eigenlijk best goed, al was het nog wennen om niet de deuren open te mogen zetten.

Gelukkig mocht dat wel vanaf 1 juli en moesten we daar organisatorisch ook weer flink uitpakken. Overal 1,5 meter tussenruimte maken, op de grond een route zichtbaar maken waarlangs de klanten door de hoofddeur naar binnen konden en via de tweede deur naar buiten moesten.

Maar inmiddels zijn ze bij Femme-Vitaal wat gewend en zijn ze ook tevreden over het nieuwe tijdsblok-reserveren door de klanten. Zij hoeven niet meer te wachten tot er toestellen vrijkomen en kunnen zelf een aantal reserveringen op onze website ingeven.

Als er verderop in de tijd nog meer vrijheid gegeven gaat worden, gaan ze bij Femme Vitaal met dit reserveringssysteem ook gewoon door omdat het bevalt.

Tot slot, aanstaande oktober stapt de dochter van de eigenaresse Karin bij Femme-Vitaal in het bedrijf en komen er ook nog andere trainingsapparaten in de zaal te staan.

Bij Femme-Vitaal hopen ze zo een nog bredere groep vrouwen aan te trekken die bij onze Vrouwensportschool Femme-Vitaal hun plezier zullen hebben in het trainen en het werken aan de conditie en spierkracht.

Femme-Vital is gevestigd aan de Leerparkpromenade 290, 3312KW Dordrecht.