KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - De lente staat voor de deur en wat is een betere manier om dit seizoen te verwelkomen dan met een kleurrijke en levendige Lentefair? Streekmuseum Krimpenerwaard nodigt jou uit om deel te nemen aan een dag vol plezier, ontdekkingen en duurzaamheid op zaterdag 30 maart.

De Lentefair belooft een unieke ervaring te worden, met een scala aan activiteiten en attracties voor alle leeftijden. Hoogtepunten van het evenement zijn onder andere:

  • Kleedjesmarkt: Struin langs kleedjes vol vintage schatten en duurzame vondsten, waar elke item een verhaal vertelt. Van retro kleding tot unieke snuisterijen, er is voor elk wat wils!
  • Duurzaamheidsmissie: De Lentefair staat in het teken van duurzaamheid en circulariteit. Ontdek hoe je kunt bijdragen aan een groenere toekomst door bewuste keuzes te maken en te genieten van hergebruikte schatten.
  • Streekmuseum Vondsten: Bezoek het Streekmuseum en laat je verrassen door exclusieve aanbiedingen uit oude collecties en het afstotingsproject. Een kans om een stukje geschiedenis in handen te krijgen!
  • Culinaire Verleidingen: Verwen jezelf met heerlijk eten en drinken van lokale foodtrucks, terwijl je geniet van de gezellige sfeer en het lenteweer.

De Lentefair vindt plaats op zaterdag 30 maart van 11.00 tot 16.00 uur bij Streekmuseum Krimpenerwaard. Toegang is gratis voor alle bezoekers.

Kom en vier de komst van de lente met ons op de Lentefair van Streekmuseum Krimpenerwaard! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met m.moria@streekmuseumkrimpenerwaard.nl