DORDRECHT - Sinds donderdag kunnen inwoners van Dordrecht producten van lokale boeren en makers afhalen in de oude melkfabriek van Sterovita. Hier runnen wijkchefs Wouter en Aita het nieuwe afhaalpunt: Rechtstreex Weeskinderendijk.

Steeds meer mensen kiezen voor eten uit de lokale keten, maar niet iedereen heeft de tijd om zelf de polders af te reizen om boodschappen te doen bij de boer. Rechtstreex lost dit op. Klanten bestellen gemakkelijk online en halen hun boodschappen af in de buurt bij afhaalpunten zoals Rechtstreex Weeskinderendijk.

Wouter en Aita zijn dit afhaalpunt begonnen omdat goed eten een belangrijke rol speelt in hun leven. ‘Een gezonde en lekkere maaltijd bereiden gaat het makkelijkst met verse biologische producten. Ook vinden we het belangrijk om lokaal in te kopen en ondernemers een goede prijs te geven voor hun mooie producten en harde werk.’ Voor Wouter en Aita sluiten de filosofie en producten van Rechtstreex hier perfect op aan. ‘Rechtstreex is lokaal, gezond en duurzaam. Een win-win situatie.’

Wil je het ook eens proberen? Je kunt je lokale favorieten online bestellen bij Rechtstreex Weeskinderendijk vóór maandagmiddag 13:30u en dan afhalen op donderdag (16:00u-19:00u). Kijk voor meer informatie en bestellen op rechtstreex.nl/weeskinderendijk.

Over Rechtstreex: Rechtstreex.nl is een online, lokale boodschappenservice voor vers en duurzaam eten. Samen met een netwerk van boeren, makers en consumenten bouwen ze een korte voedselketen met zo min mogelijk voedselkilometers, verpakking en verspilling