DORDRECHT - Zaterdag 11 juli is het Dordrechts Kamerorkest na maanden weer live in de binnenstad van Dordrecht te horen! Na een onwerkelijke periode van afwezigheid op het podium verwelkomen de musici van het Dordrechts Kamerorkest graag weer publiek voor een heel bijzonder concert m.m.v. Drechtsteden Jeugdorkest, sopraan Wendy Roobol en het jonge blokfluit-talent Christiaan Blom. Op het programma staan werken van o.a. J.S. Bach, Vasks, Vivaldi en Sammartini.

Datum & tijd: zaterdag 11 juli 2020 - 20.30 tot 21.30 uur
Zaal & plaats: Wilhelminakerk - Blekersdijk 41 Dordrecht

Gezondheid en veiligheid van het publiek en musici staan altijd voorop. Er is voor dit concert een protocol opgesteld waarin duidelijke richtlijnen staan hoe publiek, musici en vrijwilligers 1,5 meter afstand kunnen houden. In de kerk is slechts ruimte voor 100 concertbezoekers en de eerste kaarten zijn al verkocht. Uitgebreide informatie over dit protocol: www.dordrechtskamerorkest.nl

Een kaartje inclusief consumptie kost minimaal 25 euro. Musici rekenen op uw extra steun na een verloren seizoen en zien u graag in de zaal.

Kaarten zijn alleen online en niet aan de deur te koop! Kaartverkoop en bestellen: geef je naam of namen, aantal kaarten en gewenste bijdrage (25 euro of meer) door per mail aan dkopenning@gmail.com. Wacht op een bevestigend betaalverzoek, betaal online en je hebt een kaartje bemachtigd.