DORDRECHT - Op zaterdagavond 1 juni aanstaande organiseert Stichting 'Muziek voor Elkaar' een uniek koorconcert in de Grote kerk te Zaltbommel. De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan Mercy Ships, wat zich met een handvol schepen inzet in ontwikkelingslanden en meer dan twee miljoen mensen heeft geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten.

Muzikale medewerking aan dit concert wordt verleend door een groot samengesteld koor o.l.v. dirigent Peter Burger en bestaande uit Christelijke regiokoor 'Adoramus' Hazerswoude, Christelijk gemengd koor 'Immanuel' Katwijk, Interkerkelijk koor Nieuwpoort-Langerak en Mannenensemble 'Jubilate' Zwijndrecht. Naast de koren verlenen trompet duo Arjan en Edith Post hun medewerking terwijl het beroemde orgel bespeeld wordt door Marco den Toom. Het programma bestaat uit veel bekende en geliefde koorwerken, instrumentale soli en samenzang.

De avond begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt €5 en kinderen t/m 12 jaar betalen €2,50. Een gezinskaart kost €10. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar via

www.koopjekaartje.nl