DORDRECHT - Barbara Stouten opent haar eerste uitzendbureau aan de Voorstraat 249 in Dordrecht. Ze start als franchisenemer van In Person, dat zoals ze zelf aangeeft vanaf het eerste moment goed voelde. Barbara deed eerder ervaring op als vestigingsmanager in de uitzendbranche in de Hoeksche Waard. Als alles gaat zoals gepland, opent ze daar medio 2022 haar tweede vestiging.

Dordrecht is een stad die fijn en vertrouwd aanvoelt voor Barbara. “Vanaf het eerste moment met In Person voelde dat ook meteen goed. Ik ben heel enthousiast om aan de slag te gaan! Het contact met lokale ondernemingen is warm en gaat eigenlijk als vanzelf. Het prachtige monumentale pand waar het kantoor zit past perfect bij de sfeer die ik samen met In Person wil uitstralen: open, gezellig en toegankelijk. Iedereen is hier welkom voor een kop koffie en wellicht meteen een baan”.

Een van die lokale ondernemingen is Stichting Werkshop, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bemiddelt. “Naast mijn ervaring in het vinden van een passende baan voor iedereen, liggen mijn kracht en passie ook bij het vinden van de juiste baan voor mensen die om welke reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben gekregen.”
Peterine van Egdom, Franchise Manager In Person, is blij met de opening van de vestiging: “Wij zijn trots dat we in deze onstuimige tijden de kans krijgen om onze prachtige franchiseformule uit te breiden en sterker neer te zetten dan ooit. Bedrijven vragen in deze veranderende arbeidsmarkt om een flexibele en lokale aanpak. We kijken ernaar uit om ze samen met Barbara verder te helpen.”

Meer informatie over In Person Dordrecht is te vinden op https://www.inperson.nl/uitzendbureau/dordrecht.