Onbewolkt15.9 ℃

Magnet.me in Rotterdam

Magnet.me

We zijn Magnet.me in 2012 begonnen om een probleem op te lossen dat we zelf als studenten hadden ervaren, namelijk dat het erg lastig is om de perfecte eerste baan of stage te vinden. Ouderwetse carrieresites zijn spammerig, gebruiksonvriendelijk en worden alleen gebruikt door grote bedrijven met grote recruitmentbudgetten. Resultaat: enkel frustratie.

Sinds het moment dat we met Magnet.me begonnen hebben we er alles aan gedaan om het makkelijker te maken voor studenten om de juiste baan te vinden, bij welk bedrijf dan ook - ongeacht grootte, industrie of recruitmentbudget. Niet alleen omdat je met een (eerste) baan geld verdient, maar omdat het hebben van de juiste baan (een baan die je leuk vindt) veel invloed kan hebben op hoe je je voelt. Het maakt je bijvoorbeeld gelukkiger. Daarnaast is je eerste baan de eerste stap in je carrière. Wel zo belangrijk als dit gelijk een stap in de goede richting is.

Tegelijkertijd willen we het het makkelijker maken voor bedrijven - van startups tot multinationals - om het juiste talent te vinden om hun missies te vervullen. Talent is tenslotte een van de belangrijkste factoren in het succes van een organisatie.

Foto's van Magnet.me

Magnet.me image 1
Magnet.me image 2

Zoek een bedrijf in Dordrecht:

Adres
Goudsesingel 200
3011 KD  Rotterdam
Telefoon
010-7630506
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Magnet.me. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map