DORDRECHT - Bij de bushaltes komen nieuwe digitale informatieborden. Die vertellen bijvoorbeeld hoe laat de bus zal aankomen. Het plaatsen van de borden begint deze maand. Dat gebeurt in opdracht van de provincie Zuid-Holland.

Het verwijderen van het huidige haltebord en het plaatsen van het nieuwe digitale haltebord nemen niet heel veel tijd in beslag. Het werk gebeurt buiten de spits, zodat reizigers er zo min mogelijk last van hebben. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de dienstregeling van de bus.

Op een enkele plek nemen de werkzaamheden meer tijd en ruimte in beslag. Het kan zijn dat een vertrekhalte tijdens de werkzaamheden tijdelijk is afgesloten. U kunt dan op een andere plek instappen. U krijgt hierover op tijd informatie.

In totaal komen er bij meer dan 830 bushaltes in de provincie nieuwe informatieborden met actuele reisinformatie. De provincie Zuid-Holland heeft een speciale pagina over de nieuwe halteborden op haar website. Hier vindt u meer informatie over dit project: www.zuid-holland.nl/reisinformatie

Heeft u vragen? Stuur een mail naar DRIS@PZH.NL.