DORDRECHT - Donderdag 18 november organiseert Veilig Verkeer Nederland een opfriscursus rijvaardigheid voor 65-plussers. Tijdens deze cursus staat de verkeerstheorie van dit moment centraal en is er aandacht voor de veiligheid van de eigen rijstijl. U krijgt een persoonlijk advies om de rijvaardigheid te verbeteren en daarmee zo lang mogelijk mobiel te blijven.

Verkeerstheorie, nieuwe regels van het verkeer en onderwerpen zoals ‘het nieuwe rijden’ krijgen volop de aandacht. Ook nemen ervaren specialisten een ogen-, en reactietest af. Met een speciaal opgeleide begeleider maakt u in uw eigen auto of brommobiel een rit. Dit duurt ongeveer 35 minuten. Na afloop krijgt u een verslag met persoonlijk advies waarmee u de (vaak ongemerkt) ingeslopen fouten in uw rijgedrag en uw routine kan verbeteren.

Interesse?
De cursus is donderdag 18 november bij de Pauluskerk in Nieuw Krispijn. Er zijn 2 sessies. In de ochtend van 8.30 tot 12.00 uur en in de middag van 13.00 tot 16.30 uur. U kunt deelnemen als u 65+ bent. Een eigen auto of brommobiel heeft en in Dordrecht woont. De eigen bijdrage is € 15,00. Graag betalen bij de start van de cursus.

Aanmelden kan tot 12 november door een e-mail te sturen naar werkgroepsenioren@kpnmail.nl. Bellen kan ook naar 0184 - 68 53 17. Laat bij geen gehoor een boodschap achter. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.