DORDRECHT - Het Dordtse deel van de N3 is dit weekend in beide richtingen afgesloten. Vanaf vrijdag 1 oktober 22.00 uur tot maandag 4 oktober 05.00 uur is de weg dicht tussen de Merwedestraat de A16. Ook alle tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Aannemer Boskalis start vrijdag vanaf 21.00 uur met het afsluiten van de op- en afritten. De fiets- en voetpaden langs de N3 blijven open. De op- en afrit van de Laan der Verenigde Naties (richting A16) gaat donderdag 30 september om 21.00 uur al dicht.

Het groot onderhoud van de N3 is bijna klaar. Dit weekend verwijdert Rijkswaterstaat een groot deel van de wegversmallingen. Volgende week is nog een aantal nachtafsluitingen nodig. Bijvoorbeeld om de strook voor hulpdiensten weg te halen tussen de A15 en de Merwedestraat. Vanaf donderdag 7 oktober zijn alle rijstroken van de N3 weer beschikbaar.

Omrijden
Doorgaand verkeer rijdt om via de A15 en A16. Verkeer tussen Dordrecht en Papendrecht kan ook via de op- en afrit bij de Merwedestraat rijden. Houd rekening met extra drukte en reistijd. Plan vooraf uw route. Dit kan bijvoorbeeld op Dordrechtonderweg.nl.

Meer weten?
Op N3werkzaamheden.nl vindt u meer informatie over het groot onderhoud van de N3.