DORDRECHT - Rijkswaterstaat werkt eind oktober en begin november nog 2 lange weekenden aan de N3. Daarvoor is de N3 vanaf donderdag 28 oktober om 21.00 uur dicht in beide richtingen tussen de Provincialeweg en de Merwedestraat. Maandag 1 november om 5.00 uur is de weg weer open. Tijdens het weekend is nog een extra afsluiting nodig. Vanaf vrijdag 29 oktober 21.00 uur tot zaterdag 30 oktober 18.00 uur is de N3 in beide richtingen dicht tussen de A16/Laan van Europa en de Provincialeweg.

Verkeer rijdt om via de A16 en A15. Via de Merwedestraat richting Papendrecht rijden en andersom kan ook. Houd rekening met extra drukte en plan vooraf uw reis. Bijvoorbeeld op Dordrechtonderweg.nl.

Fietspad Wantijbrug
Er wordt ook gewerkt aan het fietspad van de Wantijbrug. Vanaf donderdag 28 oktober tot en met dinsdag 9 november is het fietspad aan de oostkant dicht. De andere kant is wel open.

Restpunten groot onderhoud
Tijdens de weekendafsluitingen vervangt Rijkswaterstaat het asfalt van het vaste deel van de Wantijbrug. Ook herstellen ze schades in het betonnen brugdek. Dit werk kon vorig jaar niet meer worden uitgevoerd. Verder gaat Rijkswaterstaat aan de slag met een aantal restpunten voor de N3. Bijvoorbeeld het aanbrengen van de laatste belijning.

Meer weten?
Op N3werkzaamheden.nl vindt u meer informatie over de werkzaamheden in de regio.