DORDRECHT - Fietst u graag maar zijn de verkeersregels een beetje weggezakt? U kunt uw kennis opfrissen tijdens een fietsinformatiedag op woensdag 25 augustus. De dag vindt plaats in en rond de kantine van Sporting Delta (sportcomplex Gravensingel) aan de Gravensingel 118.


Fiets en e-bike

Zowel mensen met een fiets als met een e-bike zijn welkom. U krijgt eerst informatie over de belangrijkste verkeersregels en verkeersborden voor fietsers. Daarna kunt u met uw fiets of e-bike naar buiten. Op een speciaal fietsparcours kunt u onder leiding van medewerkers van Veilig Verkeer Nederland oefeningen doen. Ook is er een fietsenmaker die checkt of uw fiets helemaal in orde is. Meedoen is geheel gratis.

Kies uw dagdeel

U kunt naar keuze 's ochtends of 's middags meedoen. Het ochtendprogramma is van 9.30 tot 12.00 uur. Het middagprogramma duurt van 13.00 tot 15.30 uur. Er kunnen per dagdeel 12 mensen meedoen. De deelnemers worden in kleine groepjes verdeeld.
Meld u aan via e-mail bij mevrouw L. de Jong van Veilig Verkeer Nederland: werkgroepsenioren@kpnmail.nl of of per telefoon 0184 – 68 53 17. Inschrijven is mogelijk tot en met 20 augustus.

De fietsinformatiedag is een initiatief van Veilig Verkeer Nederland, de regionale projectgroep Verkeersveiligheid en de gemeente.