DORDRECHT - Gebruikt u een scootmobiel? Kom dan woensdag 13 oktober naar de scootmobiel informatiedag. Veilig Verkeer Nederland (VVN) biedt u een cursus om uw scootmobiel veilig te (blijven) gebruiken. Er is aandacht voor de verkeersregels en uw rijstijl. Daarnaast krijgt u praktisch advies en tips om uw rijvaardigheid nog beter te maken. Deelname is gratis voor inwoners van Dordrecht met een scootmobiel. Ook de koffie en lunch zijn gratis.

De informatiedag vindt plaats bij de Pauluskerk, Albertine Agnesstraat 2 (Nieuw Krispijn). Het programma start om 10.00 uur en eindigt om 15.15 uur. In de ochtend gaat het vooral om theorie. In de middag rijdt u, onder begeleiding, in uw eigen scootmobiel een route door de stad. Na de training krijgt u een persoonlijk advies op papier en een bewijs van deelname. 's Middags is er ook een leverancier aanwezig om kleine ongemakken aan uw scootmobiel meteen te verhelpen.

Aanmelden verplicht
Van tevoren aanmelden is verplicht. Dat kan door een email te sturen naar: werkgroepsenioren@kpnmail.nl. Bellen kan ook naar nummer (0184) 685 317. Bij geen gehoor kunt u een boodschap inspreken. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsbrief