DORDRECHT - Vanaf woensdag 20 mei zijn de openbare fietsenstallingen Achterom (Raamstraat) en Statenplein (Kolfstraat) weer open.


Deze bewaakte fietsenstallingen waren gesloten vanwege de coronamaatregelen. Er gelden aangepaste openingstijden. De kluisjes en toiletten kunt u niet gebruiken.

  • Fietsenstalling Statenplein (Kolfstraat) is vanaf 20 mei op maandag t/m zaterdag geopend van 8.00-18.00 uur. Op zondag is dat van 11.30-18.30 uur.
  • Fietsenstalling Achterom (Raamstraat) is geopend op maandag t/m zaterdag van 8.00-18.00 uur.

Fietsen of bromfietsen moeten op de dag van stalling ook weer opgehaald worden.

Houd 1,5 meter afstand

De beheerders van de fietsenstallingen zijn medewerkers van Drechtwerk. Om de medewerkers te beschermen en om eventuele verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn in de stallingen maatregelen genomen om 1,5 m afstand te houden. Denk hierbij aan belijning, teksten en pijlen.
Per stalling zijn twee beheerders actief. Eén beheerder laat in- en uitkomende bezoekers op elkaar wachten om zo de 1,5 m te kunnen bewaken.
We vragen bezoekers met klem de aanwijzingen van de beheerders op te volgen. Dit geldt uiteraard ook voor de algemene regels rondom corona.