DORDRECHT - Zie jij jezelf al in een autovrije wijk wonen, tussen het groen en uitkijkend op het water van de Oude Maas?

Het Maasterras in de Dordtse Spoorzone kan een plek worden waar gezinnen en starters in de stad een woning vinden. Vlakbij werk, winkels, cultuur en goede bereikbaarheid over het spoor en het water.

Architectenbureau Mecanoo

Architectenbureau Mecanoo heeft prachtige beelden gemaakt die laten zien hoe Dordrecht er in de toekomst mogelijk uitziet. Daarover willen we samen met de stad verder dromen. Wat vind je er van? Heb je nog aanvullingen?

StadsLab

Stichting DE STAD organiseert samen met ons vier zogenaamde StadsLabs. Daarin gaan betrokken Dordtenaren in gesprek over de plannen voor de Dordtse Spoorzone. Tijdens het StadsLab gaan werkgroepen op een creatieve manier aan de slag. De suggesties en ideeën die hieruit komen zijn de bouwstenen voor de uitwerking van de plannen.

Op woensdag 27 oktober staat het 3e StadsLab over het Maasterras gepland. Je bent van harte welkom van 18.00 tot 21.30 uur in de werkplaats van BNM Motoren aan de Weeskinderendijk 4. Er kunnen 40 personen meedoen met deze sessie. Opgeven kan door te mailen naar stadslab@groenewegvdmeijden.nl.