DORDRECHT - Goede isolatie zorgt voor een prettig huis dat warm is in de winter en koel in de zomer. Ook verlaagt u zo uw energierekening! Samen met het Energieloket Dordrecht hebben wij een actie met vloer- en spouwmuurisolatie. Zo kunt u slim energie besparen. Op 12 oktober is er een online informatieavond.

Waarom meedoen?

De actie levert u gemak en kostenvoordeel op. Door gezamenlijk in te kopen, profiteert u van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De isolatiebedrijven die meedoen, zijn goedgekeurde specialisten uit de regio. Vanwege de drukte in de isolatiesector is er plaats voor een beperkt aantal inschrijvingen. Wees er dus snel bij!

Meer weten? Bezoek de online informatieavond!

Op woensdag 12 oktober 2022 om 19.30 uur houden we een online informatiebijeenkomst. We vertellen dan meer over de actie. Interesse? Meld u hier. U ontvangt dan een mail met een link naar de bijeenkomst.

Persoonlijke offerte

Wilt u na de bijeenkomst meedoen met de actie? Dan kunt u tot en met 13 november 2022 een persoonlijke offerte aanvragen. Deze is gratis. U zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wil maken van het aanbod.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het Energieloket Dordrecht. Meer weten over energie besparen? Kijk op www.slimenergiebesparendordrecht.nl.