DORDRECHT - Dordrecht heeft een cultuurmakelaar. Cultuurmakelaar Judith Frederiks houdt de komende tijd spreekuren in de bibliotheek. Het eerste is op vrijdag 10 september.

U kunt de cultuurmakelaar spreken wanneer u bijvoorbeeld een goed idee heeft voor een culturele activiteit. Bent u nieuwsgierig naar de subsidiemogelijkheden op het gebied van cultuur en evenementen? Ook dan kunt u contact opnemen met de cultuurmakelaar. Verder kan zij u meer vertellen over mogelijkheden om samen te werken. Stel uw vraag in een e mail naar cultuurmakelaar@dordrecht.nl.

Een andere mogelijkheid is om een van de spreekuren te bezoeken, die de cultuurmakelaar in samenwerking met de Bibliotheek Aanzet organiseert. Het eerste spreekuur is op vrijdag 10 september van 9.00 tot 12.00 uur in de Blauwe Kamer van de Stadsbibliotheek aan de Groenmarkt 153.Eerst is er een gezamenlijk deel. Daarna kunt u vragen stellen en netwerken met de andere aanwezigen.

Twee rondes
Er zijn twee rondes : de eerste ronde start om 9.00 uur en de tweede ronde om 10.30 uur. Vanwege de coronamaatregelen is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wij vragen u zich vooraf aan te melden door een mail te sturen naar cultuurmakelaar@dordrecht.nl. Vermeld daarbij met hoeveel mensen u wilt komen en of u zich wilt aanmelden voor ronde 1 of ronde 2.

Op 15, 16 en 17 september volgen spreekuren in de bibliotheken van Crabbehof en Stadspolders. Deze spreekuren zijn bedoeld voor mensen die concrete ideeën of plannen hebben. U kunt die voorleggen aan de cultuurmakelaar. Zij kan u adviseren over samenwerkingsmogelijkheden, het leggen van het verbindingen en financiële ondersteuning vanuit de gemeente. Ook voor deze spreekuren kunt zich per e-mail aanmelden.