DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een straatroof die vrijdagavond 22 april rond half twaalf 's avonds plaatsvond op het fietspad langs het spoor tussen Dordrecht Stadspolders en Sliedrecht. Het gebeurde ter hoogte van het Rudyard Kipling-erf. Onder bedreiging van een mes moest de jongen zijn zakken leeg maken en al zijn waardevolle spullen afgeven. De drie daders reden op twee scooters.


De jongen was op weg naar huis vanaf een vriendin toen hij op het fietspad op een T-splitsing nabij het Rudyard Kipling-erf werd ingesloten door twee scooters. De drie daders kwamen om het slachtoffer heen staan, bedreigden hem met een mes en de jongen moest zijn spullen afstaan. De jongens droegen donkere kleding en gezichtsbedekking. Eén van de jongens was blank, had een slank postuur, was ongeveer 1.80 / 1.85 meter lang. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon met bontkraag en een donkere trainingsbroek met een rode streep. De drie daders waren op twee scooters, waarvan er een zwart/rood was met gele vlammen of strepen op de kappen. De andere scooter was blauw met rood.

  • Heeft u deze straatroof zien gebeuren?
  • Heeft u deze drie jongens op de twee scooters tussen 23.00 en 24.00 uur zien rijden in de omgeving van de Stadspolders
  • Heeft u een idee wie deze daders zouden kunnen zijn?

Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of laat uw informatie achter via het tipformulier op onze site.