DORDRECHT - Met de aanhouding, vanmorgen vroeg van twee verdachten in de Vrankenstraat, hebben agenten een einde gemaakt aan een langdurige overval. Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Rond half zeven meldde de bewoner van een pand aan de Vrankenstraat dat hij en zijn vrouw waren overvallen. Een nog onbekend aantal overvallers was in de loop van de avond, vermoedelijk rond half negen, hun woning binnengedrongen. Gedurende de gehele nacht was het echtpaar onder druk gezet om hun bankrekening te geven. In de vroege ochtend zag het slachtoffer kans om de politie te waarschuwen. Agenten hielden vervolgens een 18-jarige jongen uit Papendrecht aan en een 21-jarige Dordtenaar. Beiden worden verhoord. Het mannelijke slachtoffer moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Getuigen
Het onderzoek naar de overige verdachten is nog in volle gang. Graag komt de politie in contact met bewoners die over informatie beschikken of getuige zijn geweest van het binnendringen in de woning. U kunt bellen met 0900-8844 of via M:0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier onder aan deze pagina.