ZWIJNDRECHT - De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over het steekincident in Zwijndrecht. In de nacht van 16 op 17 december troffen twee personen een man aan die met ernstige verwondingen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. Al snel bleek dat de man is neergestoken.

Twee getuigen schrokken enorm toen ze omstreeks half 12 in de nacht op de Dr. Boutensstraat een zwaargewonde man aantroffen. Het 37-jarige slachtoffer werd met ernstige steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is op dit moment nog druk bezig met het onderzoek en zijn nog dringend op zoek naar mensen die meer hebben gezien. Heeft u meer informatie over het steekincident, het slachtoffer of de dader? Dan horen wij dat graag.

Heeft u tips of camerabeelden die ons verder kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Tips melden kan ook via onderstaand tipformulier of via de site van Meld Misdaad Anoniem.