ZWIJNDRECHT - De 25-jarige man die 29 juli 2021 in Zwijndrecht werd aangehouden op verdenking van een levensdelict, blijft 90 dagen langer vastzitten. Dat heeft de raadkamer van rechtbank Rotterdam vandaag bepaald.


Onderzoek
Het onderzoek naar het levensdelict is nog steeds in volle gang. Een groot team van rechercheurs doet onderzoek naar de toedracht van het incident. Uit het onderzoek tot nu toe blijkt dat er mogelijk een conflict was tussen de verdachte en het slachtoffer. Ook sluit de politie niet uit dat de man niet alleen heeft gehandeld.

Getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die kennis hebben over een mogelijk conflict of andere relevante informatie hebben. U kunt uw informatie delen via het online tipformulier of telefonisch via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of online via het meldingsformulier van M.

Volledige beperkingen
De verdachte zit sinds zijn aanhouding in volledige beperkingen. Dat betekent dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld, alleen met zijn advocaat. In deze fase van het onderzoek is het OM daarom terughoudend met het verstrekken van informatie.