DORDRECHT - Op de Spuiboulevard in Dordrecht is een 33-jarige man uit Dordrecht in de nacht van 10 op 11 september 2023 overvallen. De dader staat op beeld. (Her)ken je hem? Bel de politie.


Het slachtoffer was die nacht wezen stappen. Hij had wat cafés bezocht en ging rond 02.15 uur lopend op weg naar huis. Via de Achterom kwam hij op de Soetgensbrug terecht en daar haalde de Dordtenaar zijn mobiel tevoorschijn om op de Spuiboulevard een foto van een paar zwanen te willen maken. Opeens kwamen er twee mannen op hem af van wie één hem vol in het gezicht sloeg. Het slachtoffer liep een flinke bult en een pijnlijke arm op. De andere man deed niets.

Telefoon
Na de klap schold de dader het slachtoffer uit en het slachtoffer besloot van de dader weg te lopen en 112 te bellen. De dader belaagde het slachtoffer opnieuw en tijdens de worsteling werd zijn telefoon uit zijn handen weggenomen. De dader loopt vervolgens met de andere persoon weg in de richting van de Van Godewijckstraat te Dordrecht.

Bel de politie
Herkent u de mannen op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.