DORDRECHT - Donderdagmorgen 5 januari overviel een man met een mes een winkel aan het Van Eesterenplein in Dordrecht. Hij vertrok met een onbekend geldbedrag. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie spreekt graag met getuigen.


Even voor 09:30 uur kwam een tengere man met capuchon de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een mes. Hij deed een greep uit de kassa en vertrok met een onbekend geldbedrag. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de schrik zat er goed in. Agenten zochten in de omgeving, maar konden nog niemand aanhouden.

Signalement
De overvaller was een man van tussen de 1.70 en 1.80m lang met een normaal postuur. Hij droeg een korte donkerkleurige/donkerblauwe gewatteerde jas met capuchon over zijn hoofd en daaronder een grijs vest. De dader droeg een mondkapje voor zijn gezicht en een muts en hij had een zwarte joggingsbroek aan. Hij had grijs/lichtgroene gympen aan en droeg strakke werkhandschoenen. De dader had een mes bij zich en hij sprak Nederlands sprekend met accent.

Bel de politie
Was u getuige van de overval? Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u camerabeelden? Laat het ons weten en bel naar 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Of vul onderstaand tipformlier in.