ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident afgelopen nacht waarbij een 20-jarige man uit Zwijndrecht gewond raakte. Dit gebeurde in nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juni rond 00.45 uur in de omgeving van het winkelcentrum aan de Karel Doormanlaan in Zwijndrecht. De politie onderzoekt de toedracht en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken.


Vannacht kreeg de politie een melding dat er een man gewond zou zijn geraakt bij een steekincident in Zwijndrecht. Dit gebeurde even daarvoor, rond 00.45, in de omgeving van het winkelcentrum aan de Karel Doormanlaan richting De Lus. Ambulancepersoneel ontfermden zich over het 20-jarige slachtoffer. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte direct een onderzoek naar wat daar zich afspeelde. Een aantal getuigen konden direct worden gehoord. Uit deze getuigenverklaringen blijkt dat er vermoedelijk twee mannen bij betrokken waren. Uiteraard komt de politie graag te weten wie deze twee mannen zijn. Het zou gaan om een wat langere man samen met een man met een gezet postuur.

Heeft u meer informatie?
De politie komt graag met mensen in contact die iets gehoord of gezien hebben en dit nog niet bij de politie hebben gemeld. Dus heeft u meer informatie, camerabeelden of anderszins informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u alstublieft met 0900-8844, u kunt uw informatie ook delen via onderstaand tipformulier. Anoniem tippen kan ook via meld misdaad anoniem op 0800-7000.